Over Ilysi

Mijn naam is Gianna van Oijen en ik ben woonachtig in Wamel. Vanaf het eerste moment dat ik van ergotherapie hoorde wist ik het, mijn droom is het starten van een eigen ergotherapiepraktijk in de omgeving Maas en Waal. Ik ben dan ook enorm trots dat ik mezelf eigenaar van Ilysi mag noemen. Mijn aandachtsgebieden zijn Parkinson, MS, Oncologie en belasting/belastbaarheid.

Ilysi staat voor het bieden van de oplossing in al uw ergotherapeutische vraagstukken. Voor elke doelgroep, van jongvolwassen tot en met senioren, staan wij klaar om een helpende hand te bieden in het vergroten van uw zelfstandigheid.

De praktijk biedt een samenwerking tussen verschillende disciplines om uw zorg tot een beter resultaat te brengen. Voor meer informatie over deze samenwerkingen kunt u terecht op onderstaande websites.

www.pmcsamensterk.nl

www.dreumelzorg.nl    

www.dehofstedebeuningen.nl


Medewerkers

Tessel van Gelder

Ik ben Tessel van Gelder, woonachtig in Beneden-Leeuwen en afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van september 2020 t/m januari 2021 heb ik stage gelopen bij Ergotherapie Ilysi en daarna ben ik aan de slag gegaan als ergotherapie assistent. Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als ergotherapeut voor Ergotherapie Ilysi. Gedurende behandelingen vind ik het belangrijk om samen te werken. Het behouden en vergroten van de zelfredzaamheid staan hierbij centraal. Als ergotherapeut ben ik gemotiveerd om op zoek te gaan naar passende oplossingen, waarbij wordt aangesloten op de wensen en behoeften van u als cliënt. De focus ligt hierbij niet op de beperkingen, maar op de mogelijkheden.

E: tessel@ergotherapieilysi.nl

T: 06-39093245

Eveliene van Biemen

Mijn naam is Eveliene van Biemen en ik ben woonachtig in Druten. Ik ben in 2011 afgestudeerd als ergotherapeut aan Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sinds die periode heb ik op verschillende werkplekken binnen de ouderenzorg gewerkt zowel intramuraal als in de eerstelijn. In afgelopen jaren heb ik mij extra verdiept in de volgende ziektebeelden: Parkinson, COPD, CVA en amputatie, ook ben ik geschoold in afname van de PRPP assessment en uitvoer van de PRPP interventie.

Tevens ben ik lid van ParkinsonNet en Ergotherapie Nederland waarvoor ik ook in de landelijke overleggroep zit voor COPD.

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Ergotherapiepraktijk Ilysi en help ik u graag verder met vraagstukken rondom het zo zelfstandig mogelijk uitvoeren van de voor u belangrijke (dagelijkse) activiteiten.

E: eveliene@ergotherapieilysi.nl

T: 06-42257903