Over Ilysi

Mijn naam is Gianna van Oijen en ben woonachtig in Beneden-Leeuwen. Vanaf het eerste moment dat ik van ergotherapie hoorde wist ik het, mijn droom is het starten van een eigen ergotherapiepraktijk in de omgeving Maas en Waal. Ik ben dan ook enorm trots dat ik mezelf eigenaar van Ilysi mag noemen. Mijn aandachtsgebieden zijn Parkinson, MS, Oncologie, belasting/belastbaarheid en kinderergotherapie.

Ilysi staat voor het bieden van de oplossing in al uw ergotherapeutische vraagstukken. Voor elke doelgroep, van kinderen tot en met senioren, staan wij klaar om een helpende hand te bieden in het vergroten van uw zelfstandigheid.

De praktijk biedt een samenwerking tussen verschillende disciplines om uw zorg tot een beter resultaat te brengen. Voor meer informatie over deze samenwerkingen kunt u terecht op onderstaande websites.

www.pmcsamensterk.nl

www.dreumelzorg.nl    


Medewerkers

Tessel van Gelder

Ik ben Tessel van Gelder, woonachtig in Beneden-Leeuwen en ergotherapeut in opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment ben ik bezig met het laatste jaar van de opleiding. Van september 2020 t/m januari 2021 heb ik stage gelopen bij Ergotherapie Ilysi. Momenteel ben ik werkzaam bij Ergotherapie Ilysi als Ergotherapie Assistent. Wat ik erg mooi vind aan het beroep ergotherapie is dat je iemand helpt en begeleidt bij een activiteit die voor hem of haar betekenisvol is in het dagelijks leven. Daarom vind ik het fijn dat ik hier nu mijn steentje aan kan bijdragen achter de schermen! U kunt mij bereiken via de onderstaande contactgegevens:

E: tessel@ergotherapieilysi.nl

T: 06-39093245

Jesse Derksen

Mijn naam is Jesse Derksen, woonachtig in Nijmegen. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam voor Ergotherapie Ilysi. Tijdens mijn behandeling staat u als client centraal. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de participatie en eigen zelfstandigheid te vergroten of te behouden. Het samenwerken vind ik erg belangrijk. Het is mijn passie om met u mee te denken in het vinden van een passende oplossing. Mijn aandachtsgebieden zijn Covid-19, NAH en dementie. U kunt mij bereiken via de onderstaande contactgegevens:

E: jesse@ergotherapieilysi.nl

T: 06-28428610