Over Ilysi

Mijn naam is Gianna van Oijen en ben woonachtig in Beneden-Leeuwen. Vanaf het eerste moment dat ik van ergotherapie hoorde wist ik het, mijn droom is het starten van een eigen ergotherapiepraktijk in de omgeving Maas en Waal. Ik ben dan ook enorm trots dat ik mezelf eigenaar van Ilysi mag noemen. Mijn aandachtsgebieden zijn Parkinson, MS, Oncologie, belasting/belastbaarheid en kinderergotherapie.

Ilysi staat voor het bieden van de oplossing in al uw ergotherapeutische vraagstukken. Voor elke doelgroep, van kinderen tot en met senioren, staan wij klaar om een helpende hand te bieden in het vergroten van uw zelfstandigheid.

De praktijk biedt een samenwerking tussen verschillende disciplines om uw zorg tot een beter resultaat te brengen. Voor meer informatie over deze samenwerkingen kunt u terecht op onderstaande websites.

www.pmcsamensterk.nl

www.dreumelzorg.nl    

www.dehofstedebeuningen.nl


Medewerkers

Tessel van Gelder

Ik ben Tessel van Gelder, woonachtig in Beneden-Leeuwen en afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van september 2020 t/m januari 2021 heb ik stage gelopen bij Ergotherapie Ilysi en daarna ben ik aan de slag gegaan als ergotherapie assistent. Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als ergotherapeut voor Ergotherapie Ilysi. Gedurende behandelingen vind ik het belangrijk om samen te werken. Het behouden en vergroten van de zelfredzaamheid staan hierbij centraal. Als ergotherapeut ben ik gemotiveerd om op zoek te gaan naar passende oplossingen, waarbij wordt aangesloten op de wensen en behoeften van u als cliënt. De focus ligt hierbij niet op de beperkingen, maar op de mogelijkheden.

E: tessel@ergotherapieilysi.nl

T: 06-39093245

Jesse Derksen

Mijn naam is Jesse Derksen, woonachtig in Nijmegen. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam voor Ergotherapie Ilysi. Tijdens mijn behandeling staat u als client centraal. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de participatie en eigen zelfstandigheid te vergroten of te behouden. Het samenwerken vind ik erg belangrijk. Het is mijn passie om met u mee te denken in het vinden van een passende oplossing. Mijn aandachtsgebieden zijn Covid-19, NAH en dementie. U kunt mij bereiken via de onderstaande contactgegevens:

E: jesse@ergotherapieilysi.nl

T: 06-28428610